perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tokokoe 12.6.2014 iltakisa

Tuomarina: Riikka Pulliainen
Ai kauheeta, kun Jytinä oli taas niin pääsyillään nahoistaan koko kokeen ajan. Hienoa tulosriviä se teki, mutta ei sen kanssa vielä nauti tuolla kehässä olosta. En uskalla hengittää kunnolla kun ei tiedä minne tuo yrittää ampaista seuraavaksi.Maahan menossa meillä on ollut hieman ongelmia uusissa paikoissa, joten jouduin varmistuksen vuoksi käyttämään vähän enemmän ääntä niissä, mutta kyllä koira myös tipahti alas eikä meinannut. Jatkossa pyrimme kyllä kaiken sujuvan kauniilla käskytyksellä.

 Luoksetulon pysäytyksen jälkeen yleisö taputti Jytinälle ja sen kierrokset nousivat siitä aikalailla vielä lisää. No seuraavana vuorossa oli liikkeestä seisominen ja se tehtiin yleisöä kohti niin eihän se mitään malttanut pysähtyä, kun sen ajatukset olivat jossain ihan muualla. Olisi pitänyt älytä teetättää sillä jotain esim. maahan menoja ja istumisia niin kauan että olisi koira ollut taas kuulolla, mutta kisajännitys vie toimintakyvyn välillä myös ohjaajalta.

Kaukoissa nousi vasta toisella käskyllä ylös, muuten napakat kaukot ja estehyppy meni kerrankin nappiin ilman että Jytinä nostaa takajalkansa esteelle tai muuta vastaavaa. Tosin ennen estehyppyä se huomasi Riikan kameran takaa ja olisi kovasti ollut menossa moikkaamaan, mutta pidin pannasta kiinni ja kyselin rauhassa missä hyppy? Sitten se lukitsi sen katseellaan ja uskalsin aloittaa suorituksen ja nappi suoritushan sieltä tulikin.

Paikalla makuu 10
Seuraaminen 7,5
Liikkeestä maahan 10
Luoksetulon pysäytys 10
Liikkeestä seisominen 0
Nouto 10
Kauko-ohjaus 9
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

AVO1 172p TK2 sij.4/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti