torstai 12. kesäkuuta 2014

Remppaa ja uimista

Siis on niin ihanaa asua lähellä rantaa. Tarvitsee kävellä vain noin 500 metriä ja olet Aavarannalla. Ollaan käyty lähes joka päivä koirien kanssa uimassa. Ne on niin raivokkaita vesipetoja. Aika vierähtää ihan huomaamatta keppiä heitellessä veteen. Alla muutama kuva uimareista.
Heitä jo se keppi.

Yhteistyöllä kaikki sujuu.
Laumapotretti
Tinttakin ui  oikein helteisellä säällä.
Sitten välillä ihan harrastus asiaakin eli Jytinä on noussut agilityssa 2-luokkaan. Yksi kisakin käytiin jo korkaamassa, mutta vielä ei sieltä eteenpäin vieviä tuloksia tullut, mutta hienoja ratoja silti. Tokoilemassa ollaan käyty jo pariin otteeseen, mutta se viimeinen 1-tulos avoimesta luokasta odotuttaa oikein kunnolla. Tänään lähdetään iltakisoihin Pieksämäelle yrittämään vielä kerran, jos se vika ykkönen sieltä tulisi. Kehä alkaa vasta klo 20.20 joten yömyöhällä saa ajella kotia. Onneksi on aamuvuoroon meno vasta klo 6.30 =D

Videokamera on latautumassa, koska Riikka lähtee Hemmo (paskiaisen) kanssa mukaan niin ajattelin nakittaa kuvaamis homman hänelle. Jytinästä ja minusta ei ole vielä yhtään kisavideota niin ajattelin kerrankin uskaltaa ottaa todistusaineistoa, että mitä myö siellä kehässä aina mokaillaan.

Eilen pidettiin Veeran ja Laten kanssa viimeistely treenit PoKS:n hallin pihalla ja olikin hyvät treenit Kirsi toi rottweilerinsa Jytinän viereen ja toisella puolella oli Late. Late nousi taas istumaan kun yritti nähdä minne Veera meni. Tehtiin tällä kertaa siten että minä menin ja komensin Laten takaisin maahan eikä Veera tullut ollenkaan näkyviin. Sitten aloitettiin paikkamakuu vähän ajan päästä uudestaan. Sitten Laten ilmeestäkin näkyi että se aikoo vain maata eikä kurkkinut enää emännän perään. Sitten nostettiin panoksia ja heittelin koirien eteen Jytinän maailman rakkaimmat vinkuvat siilipallot. Eikä se vielä mitään, mutta sitten kaksi snautseria meni ja leikkivät niillä palloilla koirien edessä. Hallista tuli koirakoita ulos ja sisään ym. häiriötä. Jytinä tärisi minkä ehti, mutta kyynäreet pysyivät maassa ja painoi oikein leuankin maahan ettei vain lähtisi ns. yli paikkamakasi. No lopulta mentiin takaisin ja Jytinä pääsi leikkimään pitkän tovin siilipalloilla palkaksi hienosta työstä.

Jostain syystä Jytinä ei mene liikkeestä maahan vasta kuin toisella käskyllä. Se on keksinyt sen sijaan tarjota istumista. No sitä on nyt treenattu urakalla et jospa se illalla jo onnistuisi. Toinen jännitys on että lähteekö Jytinä hyppyyn kun olen karsinnut siltä esteelle karkaamista pois. Olen kävellyt lähes päin estettä ettei sinne hypätä todellakaan ilman käskyä. Olenkin pysähtynyt vain perusasentoon esteen eteen, palkannut ja lähdetty pois. Nyt kun sanon hyppy -käskyn niin Jytinä ei hievahdakkaan. No täytyy ottaa pari hyppyä tänään vielä heittämällä lelua esteen yli samalla kun sanon käskyn. Mutta siis näette illan tokokokeen touhut myöhemmin koottujen selitysten kanssa ;)

TÄMÄN  PÄIVÄN REMONTTIURAKKAA

Eli poistin oven karmit pois olohuoneen ja keittion ovensuista. Nyt pitäsi kitata jäljet tasaiseksi ja hioa, jotta pääsen maalaamaan kaikein kauniiksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti