maanantai 31. maaliskuuta 2014

Jytinälle toinen Avo 1-tulos

Jytinä oli viimeksi kisannut tokossa syyskuussa 2013. Se koe meni niin penkin alle koiran keskittymiskyvyn puutteen takia, että jätin kaverin kasvamaan vähäksi aikaa ja se on tuottanut tulosta. Vielä ottaa hieman häiriötä ihmisistä ja toisista koirista, mutta nyt Jytinä malttaa jo mielensä eikä kaikkien luokse ole aivan pakko mennä. Tuomarina syyskuussakin oli Tommi Varis Lappeenrannasta. Tommi sanoikin, että muistaa tämän koiran tolloilut. Ei ole kuulemma ennen tarvinnut jännittää niin paljon että mitä se koira seuraavaksi keksii =D Jytinä mm. nosti takajalat estehypylle, pussaili yleisön lähes joka liikkeen välissä ym. hauskaa. No naksuttimella opetettu koira ja en ollut saanut vielä kestoa opetettua suorituksiin niin loppua kohti Jytinä ajatteli ettei palkkaa tule niin hän tekee varmasti jotain väärin ja ryhtyi tarjoamaan eri toimintoja. No nyt ollaan harjoiteltu kestoa sekä häiriönsietoa ja tulosrivikin oli aikasta hieno.

Tokokoe 29.3.2014 Pärnävaaran Koiraurheilukeskus

Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8 (ei lähtenyt seuramaan kuin toisellla käskyllä ja vähän paikan hakemista sivulla)
Liikkeestä maahanmeno 9 (lähti taas vähän viiveellä seuraamaan)
Luoksetulo 10 (tää oli niin huikeen magee, täydestä vauhdista pysähtyminen kuin seinään)
Liikkeestä seisominen 0 (ohjaajan moka kun vilkaisin koiraa niin painui maahan)
Noutaminen 8 (tarjosi kapulan palautusta ensin liikkurille ja sitten tuomarille, jonka jälkeen luovutti sen minulle istuen lähes takanani)
Kauko-ohjaus 9 (yksi lisäkäsky ekassa nousussa)
Estehyppy 10 (Jee, ei nostanut takajalkoja esteelle  mikä saavutus!)
Kokonaisvaikutus 9 

1-tulos pisteet 166 sijoitus 2/6

Tästä jatkamme vasta 11.5. Kouvolassa tokoterrierimestaruuskisoissa. Tätä ennen ei voida mennä tokokisoihin, koska voittajanliikkeet eivät ole vielä aivan valmiit. Joten tuonne mennään vielä avoimeen ja toivottavasti saadan siellä viimeinen 1-tulos.kuva © Milena Nevanto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti