maanantai 27. joulukuuta 2010

Apua! Olenpa onnistunut hukkaamaan Reinon tokon kisakirjan. Kisat olisi jo 06.01. joten olisi parempi alkaa löytymään. Olen käynyt vähän läpi evl:n liikkeitä, et missä kunnossa ne on näin tauon jälkeen. Reino työskenteli todella itsevarmasti kaikissa liikkeissä ainoa mikä häiritsi oli liika touhotus esim. merkin pahoinpitely, seuraa käskyn kuulemisesta aina liikahti (korjasi asentoaan) ja varaslähdöt noutoon ym. pientä, mutta nuo on enemmän siitä kun ei olla tehty mitään niin koiruus on vain niin innoissaan. Uskon että nuo jää pois, kun nyt päästään tasaisesti treenaamaan.

Yksi meidän ongelma on vauhdin tasaisena pysyminen noutoliikkeissä eli Reino lähtee laukalla, mutta palaa ravilla. Ajattelin kouluttaa tunnistusnoutoon ravilla kapuloille menon ja ravilla paluun, mutta esim. metallinouto ja ohjattussanoudossa haluan luoksetulon tapahtuvan laukalla. Tunnistusnoudossa hiljaisempi vauhti voisi tuoda tarkempaa työskentelyä kapuloiden luona.

Nyt olen keskittynyt eniten jääviin liikkeisiin ja reagoimisnopeuteen käskyn kuultua. En ole tehnyt mitään koemaisenaliikkeenä vaan pelkkiä pysäytyksiä ja heti palkannut. Istumisessa olen päätynyt siihen palkkaustyyliin, että palaan aina koiran luokse antamaan palkan. Jos heitän palkan alkaa Reino jäädä puoli-istuvaan asentoon, koska se ennakoi lähtevänsä säntäämään palkanperään.

Pitäisi vielä saada pari ryhmätreeniä ennen koetta niin saisi häiriössä työskentelyä alle...niin ja etsiä se kisakirja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti