sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Reino virallisesti tottelevaisuusvalio!!!!!

Jee, kauan sitä sai odottaa, että KoiraNet tietokantaan tuli valionarvosta vahvistus, mutta hyvää kannattaa odottaa! Nyt sitä varmaan täytyisi pitää ne valiokahvitukset kavereille.

Tokoilu ei lopu meillä tähän valionarvoon vaan nyt lähdetään tavoittelemaan 300 pisteen rajan ylittämistä erikoisvoittajaluokassa. Ja jotta tämä olisi joskus mahdollista olen aloittanut vähän kaikissa liikkeissä, jotain pilkun viilausta. Esim.seuraaminen täytyy opettaa aivan uudestaan. Meillä kun on montsu tausta, joten siinä riitti että koira pitää kontkaktia kropallaan (eli ei tarvinnut katsoa ohjaaja), joten nyt opetan katsekontaktia ja yritän saada Reinon olemaan painamatta reiteen. Kaikkiin liikkeisiin haetaan tasaisempaa suoritusvauhtia, nyt Reino lähtee laukalla, mutta palaa ravilla tai ainakin tiputtaa raville pari metriä ennen kuin saapuu luokse. Toinen mikä montsusta on ns. jäänteitä on liikeenlopun perusasentojen puuttuminen, jota se harrastaa todella paljon.

Että tässä näitä harjoiteltavia asioita alkuun ja lisää tulee koko ajan mieleen. Evl:n liikeet on siitä ärsyttäviä, että jos harjoittelee jotain osa-aluetta kuntoon ja toiset jättää vähäksi aikaa treenaamatta niin sitten saa taas niitä treenata kuntoon, mutta myö lähdetään nyt perusteita korjaamaan eli seuraaminen ja perusasennot. Näissä todellakin riittää meille töitä vähäksi aikaa.

1 kommentti:

  1. jee jee tva reiska ja uusi blogi! =)
    meille tuli kans valiovahvistus viime viikolla..3kk kesti ;) mut ymmärtäähän tuon kun kuitenkin agitulokset käy ensin sagin kautta.

    VastaaPoista